dissabte, 20 d’octubre del 2007

Veïns de zones turístiques de BCN rebutgen la massificació


Ahir dia 19 d'octubre es va publicar un altre article sobre el turisme, aquesta vegada en El Periòdico de Catalunya entre les opinions que es donen tornen a recollir-se l'opinió de la Presidenta de la AAVV de La Barceloneta, les quals aquest blog comparteix, perquè el turisme pot ser beneficiós per als quals fan negoci amb ell, però mai a costa de l’encariment i perduda de qualitat de vida dels quals vivim en la Barceloneta.
Sobre les declaracions dels avantatges del turisme per a alguns: és un sector molt important que aporta diners, crea llocs de treball i permet crear hotels i apartaments de lloguer que donen vida a les finques". Diu:


"Una opinió, aquesta última, que no comparteix la presidenta de l'Associació de Veïns de la Barceloneta, Àngels Simarro, per a qui l'elevat nombre de visitants que rep el barri no fa més que embrutar i molestar. "L'ajuntament hauria d'actuar fermament, per un costat, contra els apartaments il.legals, i per un altre, no concedint llicències, ja que generen greus problemes de convivència. El turista no ve aquí de vacances, sinó a passar-s'ho bé", va assegurar, després de mostrar la seva "decepció" per l'enquesta del sector. "Si et pregunten '¿El turisme deixa diners?', la resposta és que sí, i d'aquí es dedueix que és beneficiós, però és trampós plantejar-ho així", va afegir Simarro."