dimecres, 17 d’octubre del 2007

Crida a la resistència activa demà 17 al matí a Bon Pastor: intentaran desallotjar i enderrocar!


Després de gairebé un any d'intents, el patronat municipal de l'habitatge ha aconseguit, no sabem com (o millor dit: SÍ sabem com), una ordre de desallotjament i enderroc per a les quatre cases de la primera fase de Bon Pastor.

CRIDEM A LA MÀXIMA SOLIDARITAT POSSIBLE PER DEMÀ A LES 8 HORES DEL MATÍ: els deu veïns de la primera fase no tenen un lloc ón reallotjar-se, no han recollit les seves pertinències, i sobretot, no han obtingut cap reconeixement dels seus drets.

Per lo tant, NO ES MOURAN DE LES SEVES CASES.

Demà al matí, els veïns i veïnes de Bon Pastor necessitaran el recolzament de totes les persones que han lluitat durant aquest any, i els anteriors, perquè es reconeguin els drets d'un barri que no per ser perifèric mereix ser despreciat de la manera en que ho està seient.

Les indemnitzacions pels habitants estan previstes dintre del fons de l'UE destinat a aquesta remodelació; però els polítics i funcionaris d'Ajuntament i Patronat han preferit repartir-se els diners entre ells abans que donar-los a les persones a qui anava destinat.

La ordre de desallotjament que s'ha expedit contradiu la protecció que ha otorgat el Jutjat de Contenciós Administratiu: les cases i els seus habitants NO ES PODEN TOCAR fins a la sentència judicial sobre les indemnitzacions. Reclamant les indemnitzacions s'està exercint un dret previst fins i tot pel conveni firmat per l'AA.VV.

Demà al matí els veïns i veïnes NO DEIXARAN les seves cases i s'hi ENCADENARAN A DINTRE: si s'intentarà enderrocar, es posarà en perill la vida de les persones, algunes de les quals són gent gran, altres estan malalts i altres són menors d'edat. Si finalment s'arribés a produir un desallotjament amb la força, alguns dels veïns i veïnes i alguns membres dels grups de recolzament, començaran una VAGA DE FAM, tal com anunciat en diferents ocasions.

Tots els perjudicis que es puguin produïr a les persones, a les pertenències, als habitatges, als drets, seran responsabilitats dels funcionaris i treballadors que compliran els ordres il·legals que rebran, a part que dels polítics i jutges que els emetran i permetran. ATENCIÓ: tothom que estigui interessat en la defensa dels habitants de Bon Pastor, que dongui el seu recolzament demà al matí a partir de les 8 del matí a la primera fase de les cases barates de Bon Pastor.

Les cases amenaçades estan al voltant del c/Albi, entre c/Mollerussa i c/Granadella. Metro: St. Andreu (línia vermella) o Verneda (línia lila).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Primera hora del dessallotjament de les Cases Barates
per VecinxsBP
Adreça: Cases Barates, Bon Pastor 17 oct 2007 09:43:45
Modificat: 10:13:41
Ja a començat la jornada de risc per les Cases Barates. La policia vigila la zona y les famílies i el grup de recolzament estem preparats a les Cases.

ARA MÉS QUE MAI, NECESSITEM EL MÁXIM RECOLZAMENT
La Guardia Urbana lleva vigilando la zona desde las 8 de la mañana, varios coches "oficiales" y uno de "secreta" están en las proximidades. Los Mossos también van pasando por las calles, aunque de momento no se han presentado en la puerta.
En uno de los coches de la GUB, habia un hombre trajeado, seguramente abogado del Patronat Municipal de l'Habitatge o el Institut Municipal d'Urbanisme, al igual que en el pasado desalojo en la Trinitat Vella, también de un vecino afectado por un plan especulativo.

CRIDEM A LA MÀXIMA SOLIDARITAT POSSIBLE PER AVUI.

Els deu veïns de la primera fase no tenen un lloc ón reallotjar-se, no han recollit les seves pertinències, i sobretot, no han obtingut cap reconeixement dels seus drets.

Les cases amenaçades estan al voltant del c/Albi, entre c/Mollerussa i c/Granadella.
Metro: St. Andreu (L-1) o Verneda (L-2).
(Les cases barates estan molt a prop de La Maquinista, a la vora del riu).