dimecres, 20 d’abril del 2011

El 15 de Maig pren el carrer. No som mercaderia en mans de polítics i banquers!



Som persones normals i corrents. Som com tu: gent que s’aixeca tots els matins per estudiar, treballar o buscar feina, gent amb família i amics, gent que treballa dur cada dia per viure i donar un futur millor als que ens envolten.

Uns ens considerem més progressistes, d’altres més conservadors. Uns som creients, d’altres no. Uns tenim ideologies ben definides, d’altres ens considerem apolítics. Però tots estem amoïnats i indignats pel panorama polític, econòmic i social que veiem al nostre voltant, per la corrupció dels polítics, empresaris, banquers… per la indefensió del ciutadà ras.

Llegeix el manifest sencer


Apunta't a l'esdeveniment en facebook
 Publica i segueix a twitter #democraciarealja i #15M

dimarts, 19 d’abril del 2011

Recollida de signatures per la sanitat pública

Us deixem aquí les fulles de signatures, podeu descarregar-les, imprimir-les, recollir signatures entre els vostres familiars, veïns i veïnes, i portar-les a l'Hospital del Mar quan estiguin plens



La Sanitat pública no es toca!

dilluns, 18 d’abril del 2011

La sanitat pública no es toca

Aquesta tarda, l'Avv l'òstia, perquè som veïns, perquè som usuaris i usuàries afectades per les retallades, perquè sabem que els drets els hem hagut de conquerir i que la sanitat no és un negoci, perquè encara creiem en la solidaritat... ens hem apropat a l'Hospital del Mar per parlar amb els treballadors que estan en lluita contra les retallades. Creiem que és necessari teixir ponts i col·laborar en una lluita que ens afecta a tots i totes. Hem anat a mostrar-lis i oferir-lis el nostre suport i obrir vies per començar a col·laborar junts.

En els propers dies, podreu signar contra les retallades a l'associació, i els punts d'informació habituals.
Convocarem un dia per fer materials de cara a la movilització del 14 de maig.