diumenge, 16 de setembre del 2007

solidaritat veïnal



Recolzem Bon Pastor!

Us adrecem un model de carta mitjançant la qual podeu mostrar el vostre suport a la lluita del barri Bon Pastor: (En castellà i en català)
Feu-la circular!

Talleu aquest encapçalament i envieu la carta als següents destinataris:rgarciabragado (at) bcn.cat, gmumbru (at) bcn.cat, pmhb (at) pmhb.org, jhereu (at) mail.bcn.es, sia.dmah (at) gencat.net, fbaltasar (at) gencat.net, bonpastor (at) lists.riseup.net, barcelona (at) diarioadn.com, ltusell (at) adn.es
redaccion.barcelona (at) quediario.com,
bcnweb (at) 20minutos.es
"A la atención de:

Sr. Ramón García-Bragados Acín (President del Patronat Municipal de l'Habitatge),
Sra. Gema Mumbrú Moliné (Regidora del Districte de Sant Andreu),
Sr. Jordi Hereu i Boher (Alcalde de Barcelona),
Sr. Francesc Baltasar i Albesa (Conseller d'Habitatge de la Generalitat).

Estimados señores,

Como persona interesada en la salvaguarda de la diversidad humana y de la cultura popular, manifiesto mi preocupación al conocer la situación de indefensión que están sufriendo algunas familias del barrio de Casas Baratas de Bon Pastor (distrito de Sant Andreu) delante de las crecientes presiones para abandonar sus viviendas y trasladarse a pisos de nueva construcción.
El derribo integral de las Casas Baratas de Bon Pastor, me recuerda soluciones igualmente drásticas que en otros momentos históricos, otros tipos de gobierno han decidido adoptar para eludir sus responsabilidades hacia los sectores menos favorecidos de la sociedad.
Me dirijo a las autoridades de una ciudad que en más de una ocasión ha declarado apostar por un desarrollo basado en valores tales como la sostenibilidad humana y el respeto por el patrimonio cultural. El patrimonio histórico que las Casas Baratas representan para la memoria de las clases populares de Barcelona, es un elemento digno de respeto y conservación.
Por lo tanto, expreso todo mi apoyo a los vecinos y vecinas afectadas, y pido a las autoridades competentes que, juntamente con los afectados, elaboren una solución que respete no sólo los derechos básicos de los habitantes del barrio, sino también el valor incuestionable, arquitectónico y social, que las Casas Baratas representan en sí mismas

Les saluda cordialmente:

Nombre:
DNI:
Localidad:

--------

"A l'atenció de:
Sr. Ramón García-Bragados Acín (President del Patronat Municipal de l'Habitatge),
Sra. Gema Mumbrú Moliné (Regidora del Districte de Sant Andreu),
Sr. Jordi Hereu i Boher (Alcalde de Barcelona),
Sr. Francesc Baltasar i Albesa (Conseller d'Habitatge de la Generalitat).

Estimats/ades senyors/res,

Com a persona interessada en la salvaguarda de la diversitat humana i de la cultura popular, manifesto la meva preocupació al conèixer la situació d'indefensió que estan patint algunes famílies de les Cases Barates del barri del Bon Pastor (districte de Sant Andreu) davant les creixents pressions per abandonar els seus habitatges i traslladar-se a pisos de nova construcció. L'enderrocament integral del barri de Cases Barates ens recorda solucions igualment dràstiques que en altres moments històrics, altres governs han decidit adoptar per tal d'el·ludir responsabilitats cap als sectors menys afavorits de la societat.
Ens dirigim a les autoritats d'una ciutat que en més d'una ocasió ha declarat apostar per un desenvolupament basat en valors com la sostenibilitat humana i el respecte pel patrimoni cultural. El patrimoni històric i cultural que les Cases Barates representen per a la memòria de les classes populars de Barcelona, és un element digne de respecte i conservació.
Per tant, expresso tot el meu recolzament als veïns i veïnes afectats i demano a les autoritats competents que, juntament amb els afectats, elaborin una solució que respecti no només els drets dels habitants del barri, sinó també el valor inqüestionable arquitectònic i social que les Cases Barates representen per si mateixes.

Els saluda cordialment,

Nom:
DNI:
Localitat: