dissabte, 17 de novembre del 2007

Hem aconseguit el Rècord¡¡¡

Segons un estudi realitzat del portal immobiliari sacaCasa.com i publicat en el diari Metro, l'habitatge de lloguer més car de la província de Barcelona és un luxós àtic-dúplex de la ciutat de Barcelona de 154 metres quadrats de superfície que, amb impressionants vistes a la platja, disposa de tres habitacions, dues cambres de bany, un saló-menjador i una àmplia terrassa, així com accés a la piscina, el gimnàs i el club comunitaris pel qual paguen 6.200 euros mensuals, és a dir que els inquilins d'aquest pis el lloguer els surt a 40'25€ per metre quadrat mensual.

Com ja us havíem informat : en la Barceloneta s'ha llogat un pis de 30 metres quadrats en el carrer Sant Telm d'una habitació, un lavabo, acabats impecables i totalment equipats i moblat, segons diuen, per 1300€ és a dir que el lloguer surt a 43'33€ mensuals per metre quadrat de pis, un 294'42% per sobre de la mitjana de la ciutat que és de 14,72€ per metre quadrat mensual i 3'08€ més car per metre quadrat que el pis més car de la província de Barcelona.

Hem batut el Rècord.

Enhorabona per als especuladors¡¡¡¡

El sou de molts joves només els arriba per a una habitació, que costa 360 euros

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats a tothom, som els millors. Aquest serà un barri exclusivament per aquesta gent: rics de tota faràndula, turistes, dissenyadors de qualsevol merda, funcionaris i portuaris. Jo ja m'estic pensant fer-me mosso si vull continuar visquent aquí. O treure'm el carnet de camió per entrar al port, encara que no pugui protestar mai més pel que passa al meu barri. Ho sento, la pela és la pela i jo vull seguir a la barceloneta!