dissabte, 11 d’octubre del 2008

Manifestació antifeixista el 12 d'octubre


EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE’L COMBAT. ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!!

Tal i com , per desgràcia, ve sent costum, el proper dia 12 d'octubre diverses agrupacions feixistes han tornat a convocar un acte a la ciutat de Barcelona . No obstant això, com van fer en anys anteriors a Iruñea i Donosti , enguany han decidit fer una convocatòria de caràcter estatal que pretén tenir major ressò mediàtic i major presència als nostres carrers. Aquests actes conten amb el beneplàcit i la complicitat de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament d'Interior , que amb la seva permissivitat donen suport i ales a aquest tipus de col•lectius.

És per tot això que, com cada any, però amb major insistència, hem de sumar-nos a la campanya i a les convocatòries contra aquests col•lectius d'extrema dreta i neo-feixistes.

No permetem que aquests actes es realitzin impunement. Si continuem passius tolerant que els seus actes i agressions (Ruben, Carlos, Roger i molts/es altres companys i companyes) succeeixin lliurement pels nostres pobles i els nostres barris, serem còmplices del seu creixement .

Per això fem una crida de manera unitària a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions.

Manifestació Diumenge dia 12 d'Octubre a les 11 h a Plaça de Sants

ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

when will you go online?

Anònim ha dit...

wow, very special, i like it.

Anònim ha dit...

very clever.

Anònim ha dit...

es intolerable que el ayuntamiento permita eso !!!

Anònim ha dit...

sí, és intolerable que l'Ajuntament permeti el feixisme (o, inclos, que el practiqui)