dimarts, 22 d’abril del 2008

Carta oberta a l'alcalde de Barcelona


Una vegada més, vostè al capdavant del seu partit, com malauradament ja ens tenen acostumats s'han passat la voluntat democràtica d'aquells que vostès diuen representar, els ciutadans, per allà on tots sabem i no cal dir. Ja han començat a talar l'alzinar del Tibidabo per construir-hi no un hospital ni una escola, no, sinó per construir-hi una muntanya russa, cosa sense la qual Barcelona no pot passar, i sí en canvi sense el major espai natural de l'àrea metropolitana, Collserola.

La gent no és tan ximple com vostès sembla ser que es pensen i que després no se'ls faci estrany que cada cop que en campanya electoral ens vinguin amb el somriure d'orella a orella a explicar-nos les seves mentides insolents, rebin un vot en blanc o una abstenció massiva per resposta.

Respecte als senyors d'ICV, coautors d'aquest crim contra la natura i la democràcia, només cal dir que les paraules hipocresia i cinisme es queden curtes per definir-los. Segueixi per aquest camí, senyor Hereu. A les properes eleccions ens tornarem a trobar i cada cop som més els que ni perdonem ni oblidem.

Miguel Ángel Barrachina

Publicada en el diari Avui