divendres, 26 d’octubre del 2007

L'enderroc de l'escola Mediterrània és imminent


L'escola Mediterrània, al passeig Marítim de Barcelona, s'haurà d'ensorrar per problemes en l'estructura de l'edifici, però se'n farà una de nova al mateix lloc, segons ha confirmat Manel Blasco, gerent del Consorci d'Educació de Barcelona. Segons Blasco, l'enderroc de l'edifici es farà «abans del mes de desembre per evitar qualsevol perill».
Amb aquesta decisió es descarta que es construeixi un hotel al mateix lloc on hi ha l'escola, com havien especulat alguns veïns. Durant l'estiu passat, un estudi de l'Ajuntament de Barcelona va alertar de l'estat deficient de l'escola Mediterrània, on el curs passat es van fer classes amb tota normalitat. Quan va començar aquest curs, el passat dia 12 de setembre, els tres-cents alumnes del centre van ser traslladats de manera provisional a uns barracons del mateix passeig Marítim de la ciutat, on comparteixen alguns serveis amb l'escola Alexandre Galí.
Article publicat en el diari El Punt

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hubiera peligro o no, la pena es que el barrio vuelve a perder otro de sus símbolos, quedando cada vez algo menos de su historia. Y el hecho de que se vaya a construir un colegio en ese terreno no quiere decir que se ocupe todo ese espacio. A lo mejor el colegio es de unas dimensiones más pequeñas y al lado se pueden construir más viviendas, hoteles, inmobiliarias o lo que el ayuntamiento o el puerto quieran.