dijous, 30 de juliol de 2009

5° Busker's Festival Barcelona 2009Del dijous 30 de juliol al diumenge 2 d'agost, el “festival callejero” més important d'Europa arriba a La Barceloneta per cinquè any consecutiu.

EL BUSKER'S és un festival internacional de músics de carrer que converteix a Barcelona en la Seu Mediterrània del circuit europeu de Festivals Busker's. Consolidat com el festival de l'estiu, té la finalitat de difondre la diversitat cultural a través de la música. Es tracta d'un festival de carrer, en el que el contacte entre els espectacles i el públic és molt proper, al no haver grans infraestructures ni escenaris. Per la seva tipologia, no es cobra entrada, convertint-se així en un festival a l'abast de tots els públics i butxaques; no obstant, si un espectacle agrada, demanem que se li ofereixi "la voluntat (per això es tracta d'un festival "a la gorra", que no gratis), ja que els grups no cobren caixet.

El Busker's és una plataforma que mostra espectacles de qualitat, que reafirmen el caràcter professional de la música de carrer.