dilluns, 27 de juliol del 2009

17 octubre 09 ::: traguem les teranyines del Forat!

Us escrivim per convidar-vos a la trobada que es celebrarà el pròxim 17 d’Octubre a la plaça del Forat de la Vergonya. Un cop més ens trobarem al cor de la bèstia per passar un dia d’oci y de crítica social.

A l’Octubre del 2006 la plaça fou desallotjada i ara, anys més tard, tres persones estan esperant judici.

Els hi demanen entre 8 i 10 anys de presó per haver participat en la manifestació de protesta per aquest desallotjament. Convoquem aquesta jornada en solidaritat amb ells i elles i per recordar-li a l’Ajuntament que la plaça del Forat sempre ha estat activa y combativa.

Aprofitant que el Forat és un espai de trobada entre grups i barris diversos, us convidem també a compartir les vostres lluites, ja siguin antirepresives, antiracistes-antifronteres, en contra de l’especulació, en defensa del territori, d’aquí o de lluny... convoquem als col·lectius a muntar una paradeta informativa, exposició fotogràfica o activitat a la plaça. Canviant també el format de les últimes vegades que ens hem reunit al Forat, aquest cop no pensem fer una assemblea conjunta per la dificultat de fer-ho en un espai tan gran. Hi ha varis locals disponibles a prop de la plaça per fer xerrades, passi de vídeos i d’altres... com molts col·lectius ja es coneixen, esperem que es creïn connexions de forma dinàmica i natural.

Esperem que sigui un típic dia al Forat: jornada de treball per el matí amb parades informatives omplint tots els espais possibles, paella i veïnatge popular al migdia; una bona dosis de sol, ombra, acció i per la nit concert i tapes a l’aire lliure.

Agraïm als col·lectius que participaran que ens diguin que portaran i que necessiten.

Si veniu com persones individuals no fa falta, hi esteu totes convidades!!!

El 17 Octubre traguem les teranyines del Forat !! barrisenlluita@moviments.net

pd: reenvieu el mail a qui li pugui interessar!

moltes gràcies!