dissabte, 1 de novembre del 2008

15-N tots al carrer! Que la crisi la paguin ells!

El proper 15 de Novembre es reuniran els líders mundials per preparar un nou pla contra la crisi.

Salvar de la crisi als bancs d’Estats Units ha costat 700.000 milions de dòlars!! 5 vegades més del que va aprobar la ONU per arribar als Objectius del Mileni! I les ajudes europees són encara majors, és una vergonya!!

A l’Estat Espanyol, el govern li ha donat 100.000 milions d’euros als mateixos bancs que estan desnonant a moltes famílies per no poder pagar la hipoteca.

Fa mesos, milers de persones vam sortir al carrer per un habitatge digne i ja vam advertir del perill de la bombolla immobiliària. Ara que ha esclatat, la pagarem nosaltres?

Durant anys s’han forrat i ara ens anuncien acomiadaments, retalls salarials, tancament d’empreses, ’aparcar’ el protocol de Kioto (que el protocol, ja de per sí és ridícul)

Està clar que els grans partits governen per a la banca i que els grans sindicats no protestaran, si fins i tot els han felicitat els bancs i empresaris! Només la gent del carrer podem denunciar-ho.

Privatitzen els beneficis i socialitzen les pèrdues, es creuen que som estúpids? Ho permetrem? Es clar que no!

El proper dissabte, 15 de novembre a les 17h sortirem al carrer a totes les ciutats. Barcelona: Plaça Catalunya

Tenim temps i capacitat suficient per a difondre-ho i organitzar-nos.

Passa-ho! Traduiex-lo! Adapta’l! i que tremoli la xarxa!! (i la banca)

La crisi que la paguin ells!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Los principales directivos de estas empresas supongo que ganarán un montón de pasta, pero sabes por qué?

1) Han estudiado carrera universitaria, masters...etc, mientras otros salían por las noches y no daban ni chapa

2) Han trabajado duramente muchos años para llegar a ese puesto, y para que su empresa consiga beneficios, así que enhorabuena por ellos

Así que menos lamentarse y más currar. Y ya sabéis, si queréis ganar su suelo tendréis que empezar por estudiar y trabajar un poco más, en vez de hacer preguntas estúpidas es este tipo de artículos. Es más facil lamentarse en vez de currar que es lo que hace falta.