dimarts, 8 de juliol del 2008

Avui lectura llei de barris


Us recordem que avui dimarts 8 de juliol a les 20.00 a l'església de Sant Miquel llegirem tots junts el document de la llei de barris (http://www.fomentciutatvella.net/cat/lleibarris/index.asp).

La llei de barris de La Barceloneta marca les actuacions que l'Ajuntament farà al barri els propers quatre anys. Per això ens sembla important que tothom conegui el contingut del document que l'Ajuntament encara no ha explicat al barri.

La lectura de avui forma part del cicle de xerrades d'estiu del procés de participació veïnal autoorganitzada "La Barceloneta parla i decideix" que va començar el març passat.

Us hi esperem!
Cap veí fora del barri!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja fa vint anys que Barcelona va preparar uns plans urbanístics que pretenien rentar la cara a la majoria dels barris de la ciutat.
Aquells projectes es van anomenar Plans Especials de Reforma Interior (PERI). Dues dècades després, molts d’aquells plans o bé no s’han executat o bé no s’han acabat de realitzar del tot. La nova Llei de Barris de la Generalitat sembla que vol acabar complint amb una de les reiterades promeses més incomplertes de la democràcia municipal. El temps ha anat passant i han canviat els veïns i les seves necessitats. Per tant, hi ha plans que no serveixen i que s’han de modificar.

Un exemple clar és a la Barceloneta. Primer s’havia d’acabar amb els quarts de casa en què s’havien dividit els habitatges del barri perquè «eren indignes», segons l’Ajuntament dels anys noranta. I ara, amb la moda dels minipisos, els quarts de casa s’han de potenciar «perquè és el que els joves necessiten». Com canvia la pel·lícula, eh?