dijous, 8 de maig del 2008

'Un barri de l'Òstia'



"L’Òstia" és l'àlies del barri de la Barceloneta, el mariner, el més típic de la ciutat. Barcelona s'ha convertit en una destinació turística de primer ordre i la Barceloneta és el primer barri a notar aquests canvis: augment espectacular del preu de l'habitatge, cases que es transformen en apartaments per a turistes i reformes urbanístiques que han suscitat polèmica. Els veïns, en la seva majoria ancians, senten que ningú compte amb ells perquè com diuen "la Barceloneta aspira a convertir-se en la Miami d'Europa". http://www.rtve.es/repor

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿quién es la mujer que alquila apartamentos?

Lo de que con el precio hacen un filtro es como una mentira insultante, ¿no? ¿y el encarecimiento del precio de la vivienda que suponen????

Anònim ha dit...

felicitats pel text de Som lo que sembrem. Ecoveritas té una xarxa de 13 supermercats de alimentació ecològica en la província de Barcelona i l'augment de la demanda de productes de qualitat es nota, per sort.

Per si t’interessa, en la nostra web pots apuntar-te a la nostra newsletter quinzenal, amb la qual tractem de fer la nostra aportació al tema de la alimentació ecològica.
salutacions

Anònim ha dit...

Dice Andrea -la de los apartamentos turisticos-: la barceloneta perderá encanto si no hay alguien que reforme sus pisos -como hace su empresa-. Yo digo, la barceloneta perderá su encanto si no se mantienen a sus vecinos. ese es el verdadero encanto del barrio. Fuera estos especuladores.