diumenge, 13 d’abril del 2008

Hereu vol evitar perseguir els apartaments turístics

La regulació dels apartaments turístics que l'Ajuntament ha negociat amb els empresaris i que presentarà al plenari de divendres que ve no serà gaire restrictiva per no espantar el sector. El consistori considera aquesta activitat econòmica vital per a la projecció turística de la ciutat, i per això s'ha proposat el difícil objectiu de combinar els drets dels veïns amb els dels empresaris. "Si anem a un procés de victimització es provocaria el retorn a l'economia submergida", va alertar ahir el portaveu, Jordi William Carnes, als grups de l'oposició davant el seu requeriment que es posi fi al buit legal actual.

Llegir article

1 comentari:

Anònim ha dit...

Noticias así no hacen más que demostrar la falta de interés en arreglar el problema de la vivienda.
Además las ayudas al alquiler no son más que un lavado de cara y una ayudita a quién no sabe que hacer con los ladrillos.
Como vemos la emancipación de los jóvenes va a tardar, no hay una sola ayuda para los jovenes y si para quién ha sido causante de la gran turbulencia financiera que está en marcha, los especuladores.
No tenemos la culpa de que quién promociona viviendas, en nuestro caso el ayuntamiento, no sepa que su negocio o está pegado a la realidad o no es mas que mera especulación.
Y si le unes al premio al alquiler, la ayuda al alquiler, es beneficiar a una industria carente de visión y que como se ve ya no aporta nada al dinamismo económico. Los datos de paro lo demuestran. Se le ven las orejas al lobo.