dissabte, 12 d’abril de 2008

Eva Fernández, reelegida presidenta de la Favb


El passat dissabte 5 d'abril va tenir lloc la 36a assemblea general ordinària de la Favb, que va comptar amb la presència de 38 associacions de veïns i veïnes de Barcelona. Durant la trobada es van aprovar l'acta de l'anterior assemblea, l'informe de gestió i l'econòmic del 2007, i el pla de treball i el pressupost per al 2008.

L'assemblea va ratificar la creació de la figura de President Honorífic, que va concedir al membre de junta Joan B. Isart per la seva meritòria trajectòria dins del moviment veïnal en un acte molt emotiu que va ser conduit per Zaida Palet, la membre de junta més jove, Joan Martínez, president de la Confavc, Pep Sala, president de l'AV de Sant Antoni (amfitriona de l'acte i associació on ha militat Isart) i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

També es van celebrar eleccions de l'entitat, amb el resultat d'una nova junta renovada. Van ser elegits: Eva Fernández, presidenta; Albert Recio i Jordi Giró, vicepresidents; Antonio Fortes, secretari; Zaida Palet, vicesecretària i Josep Xarles, Rosor Poveda, Esther Argelich, Silvianne Dahan i Joan Termes, vocals.

Continuen com a membres de la junta, ja que no tocava la seva renovació, Albert Sorrosal com a tresorer i Josep Ortiz, Marcel·la Güell i Joan Balanach com a vocals.

L'assemblea va aprovar l'entrada en la Favb de dues noves associacions: La Satalia, de Montjuïc i l'Òstia, de la Barceloneta. Es va donar de baixa l'associació Passatge d'Isabel.

L'assemblea va aprovar 5 resolucions: sobre el PAM, la protecció de les víctimes de l'assetjament immobiliari, el dret a l'avortament, el futur del parc de Collserola i la requalificació d'equipaments per destinar-los a habitatge (a proposta de la Coordinadora d'Associacions de Veïns i Entitats del districte de les Corts). Podeu consultar-les en els arxius pdf que trobareu en aquest mateix apartat.

Foto: Linuxbcn

Resolucions Assemblea