dilluns, 25 de febrer del 2008

VdeVivienda denuncia la connivència entre Administració i constructors



VdeVivienda regala xoriç al Conseller Francesc Baltasar per a denunciar que les darreres polítiques en matèria d'habitatge afavoreixen als empresaris de la construcció més que a la població. Convoca a una manifestació el proper 1 de març pel dret a l'habitage sota el lema "Ni casa, ni vida, ni res: no arribem a fi de mes!"

Aquesta tarda, hem assistit a una demostració pública d’afecte dels constructors cap a Francesc Baltasar, conseller de Medi Ambient i Habitatge, convidat a donar una conferència en al Col•legi d’Arquitectes de Catalunya. L’acte ha comptat amb la presència d’un constructor altament agraït al Govern per la consecució del Pacte Nacional per l’Habitatge, que li ha entregat una cistella plena de productes típics ibèrics. El xoriço expressa l’agraïment de constructors i promotors cap a mesures polítiques adoptades en els darrers mesos.

Llegir article

1 comentari:

Anònim ha dit...

El més trist de tot plegat no és que li donguin una cistella -que tambè-, sinò que amb els diners de tothom s'està subvencionant a aquesta colla de lladres per la bona salut de nostra "forta" economia.