dissabte, 1 de març de 2008

Demà acte de denúncia del mobbing en La Barceloneta


Avui dissabte, a partir de les 11:30 del matí, en la plaça del mercat, els veïns de La Barceloneta realitzarem amb la col·laboració de ràdio Contrabanda, un programa de ràdio i diferents activitats per a denunciar l'assetjament immobiliari que sofrim els veïns de La Barceloneta.

Des que fa un any es va aprovar el "pla dels ascensors" l'assetjament immobiliari és cada dia més freqüent en el barri de La Barceloneta. Aquest és palpable des de l'angoixa de veure com cada dia es fomenta més un model de turisme insostenible que suposa l'expulsió paulatina dels veïns del barri, fins a la no renovació de contractes o els corts de llum en l'escala.

Per això, demà dissabte, a partir de les 11.30 del matí, en la plaça del mercat, es denunciaran aquests fets per mitjà d'una estació radiofònica, un “fotomatón” i diferents activitats.

Durant el matí també es convocarà a la manifestació que es realitzarà el pròxim 7 de març amb les següent exigències cap a la administració que en aquesta època està fent tantes promeses:

- l'anul·lació del pla dels ascensors i l'impuls d'un procés de participació real

- una política contundent contra el mobbing immobiliari i els quals ho exerceixen

- que cap veí hagi de marxar-se del barri, ni pel pla dels ascensors , ni per no poder pagar un lloguer car.

Plataforma d'afectats en defensa de La Barceloneta AAVV l'Òstia

Més informació:

636268137 669670430

http://labarcelonetaambelaiguaalcoll.blogspot.com/
http://www.labarceloneta.org/forum/