diumenge, 10 de febrer del 2008

Gas Natural ha instal.lat a la seva seu una enorme pila de combustible


Recel veïnal a la Barceloneta per una central energètica


"
Una pila de combustible de vuit metres de longitud per 2,70 d'amplada situada a l'interior de l'edifici de Gas Natural de la Barceloneta, i a la vista de tot aquell que passi pel carrer de Balboa, ha despertat inquietud entre diversos veïns. Una comunitat de propietaris fins i tot ha presentat una denúncia per saber què porta entre mans la companyia i assegurar-se que no reverteix cap perill, així com també per les molèsties que causa el soroll que origina la ventilació de l'artefacte. La resposta a què és aquest dispositiu no és cap altra que una pila de combustible que està en fase de proves per generar electricitat i calor amb una eficiència molt superior a la d'altres tecnologies.
Aquesta minicentral elèctrica va preocupar els veïns d'una comunitat, que comparteixen finca als números 15 del carrer de Pinzón i 32 del carrer de Balboa.

Llegir article

1 comentari:

Anònim ha dit...

Harán lo que les dé la gana porque esos terrenos son suyos. Lo peor es que esta gente pueda pensar que todo el barrio les pertenece y se pongan a edificar obras faraónicas como la que han hecho. Y luego, va y les entran remordimientos y se ponen a hacer fiestas "populares".