diumenge, 10 de febrer de 2008

Gas Natural ha instal.lat a la seva seu una enorme pila de combustible


Recel veïnal a la Barceloneta per una central energètica


"
Una pila de combustible de vuit metres de longitud per 2,70 d'amplada situada a l'interior de l'edifici de Gas Natural de la Barceloneta, i a la vista de tot aquell que passi pel carrer de Balboa, ha despertat inquietud entre diversos veïns. Una comunitat de propietaris fins i tot ha presentat una denúncia per saber què porta entre mans la companyia i assegurar-se que no reverteix cap perill, així com també per les molèsties que causa el soroll que origina la ventilació de l'artefacte. La resposta a què és aquest dispositiu no és cap altra que una pila de combustible que està en fase de proves per generar electricitat i calor amb una eficiència molt superior a la d'altres tecnologies.
Aquesta minicentral elèctrica va preocupar els veïns d'una comunitat, que comparteixen finca als números 15 del carrer de Pinzón i 32 del carrer de Balboa.

Llegir article

1 comentari:

el hidrógeno es la alternativa ha dit...

Harán lo que les dé la gana porque esos terrenos son suyos. Lo peor es que esta gente pueda pensar que todo el barrio les pertenece y se pongan a edificar obras faraónicas como la que han hecho. Y luego, va y les entran remordimientos y se ponen a hacer fiestas "populares".