dimecres, 9 de gener del 2008

Desapareix la pista poli-esportiva lliure i gratuïtes de Ciutat Vella

L’Ajuntament igual que a La Barceloneta no vol una pista pública i gratuïta i per això fa un poli-esportiu per que lo gestioni i faci negoci les entitats privades

" L'indret conegut com al Campet, unes pistes esportives amb cistelles de bàsquet i porteries de futbol sala a l'aire lliure i gratuïtes que sempre estaven plenes de joves jugant, ja no existeix. Ara hi ha un solar amb màquines que remouen la terra. Es preveu que s'hi aixequi el poliesportiu que fa anys que reclama el barri de Sant Pere, Santa Caterina, la Ribera. Amb dues piscines, una d'exterior, una pista de bàsquet i sales de condicionament físic. El flamant projecte, però, no agrada gens a l'associació de veïns del barri perquè, segons han dit membres de l'entitat, «no respon a les necessitats» i ha eliminat la pista de futbol sala que tenien.

Un membre de l'Associació de Veïns del Casc Antic, Jordi Sánchez, diu que «s'han carregat la pista de futbol de sala de manera unilateral i sense consultar-ho a les entitats». Aquesta pista, segons Sánchez, era un espai molt utilitzat per grups de joves que ara s'han quedat sense cap alternativa.

llegir article

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un altra política de fets per part de l'ajuntament. A BCN no pot haver-hi res gratuït, tenim que financiar tanta despesa feta pel turista. Potser faran un parking allà, o obriran una botiga de gent de bé. Molt bé per l'ajuntament.