dimarts, 11 de desembre del 2007

Plaça Poeta Boscà


Segons el diari el Punt ja està acabada l'obra de la plaça del Poeta Boscà.

“ El barri de la Barceloneta ja té una nova i flamant plaça al seu centre neuràlgic. Ha acabat l'obra d'urbanització de l'espai situat davant del mercat nou. Té una superfície de 6.739 m² i es pot veure l'edifici del mercat des del passeig marítim. La renovació de la plaça del Poeta Boscà remata la transformació de l'eix en què despunta el mercat de la Barceloneta, a la plaça annexa de la Font, i el converteix en una àrea central del barri.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde luego, el arquitecto no se va a llevar un premio de diseño por esta plaza, bueno, excepto por las farolas que tienen el premio a la contaminación lumínica.

Anònim ha dit...

Podem estar orgullosos de la gran plaça que ens ha lliurat l'ajuntament: tot un regal pel turisme. La primera pedra per la rambla turística ja està ficada, ara toca esperar per veure quins seran els propers canvis als carrers almirall churruca i mer. De la plaça, què més es pot dir? Un espai sense aprofitar, i molt lleig per cert. La zona d'esbarjo pels nens és de 30 m2-com les vivendes del barri- i tot està concentrat en els primers 20 metres, restant un gran buit que serveix per res -no es vol molestar als conductors del parking?-. Felicitats al punt per la seva imparcialitat.