dilluns, 10 de desembre del 2007

ELS CONDUCTORS/ES D’AUTOBUSOS DE TMB US DEMANEN LA VOSTRA COMPRENSIÓ I SOLIDARITAT


Els conductors d'autobusos de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona ) hem llançat una campanya per a exposar la situació laboral en la que ens trobem:

-Treballem 6 dies a la setmana.

-Descansem solament 5 dies al mes.

-Comencem i acabem la nostra jornada diaria en dos llocs diferents.

-Els conductors suplents coneixen el seu horari i linea amb un dia d’antelació.

Aquestes condicions laborals tenen diverses conseqüències:

-No ens permet conciliar la vida familiar amb el treball.

-Afecta a la seguretat dels usuaris i a la qualitat del servei.

-Ens causa greus problemes de salut (estrés, depressions, ansietat, etc.)

Hem intentat iniciar converses amb l'empresa i l'Ajuntament per intentar millorar la nostra situació, però no han volgut escoltar-nos.

Davant d’això, vam iniciar un procés de mobilitzacions amb l'objectiu de poder descansar 2 DIES PER SETMANA, lluita que començar el dia 21/11 amb una aturada de 5 hores, una assemblea i una manifestació pel centre de Barcelona secundada de forma massiva per tots els conductors i les conductores.

Com que l’empresa i l’Ajuntament continua, a dia d’avui, amb la mateixa postura negativa cap a les nostres demandes, els conductors i conductores d’autobusos de TMB hem realitzat la convocatòria de vaga per els dies: 21, 22, 23, 24 de desembre de 2007 i 2, 3, 4 de gener de 2008.

Sol·licitem el suport a la nostra lluita per que creiem que com treballadors tenim dret a un descans digne, que contribuirà també, a la millora del transport públic.

Comité de Descansos


1 comentari:

Anònim ha dit...

toda la solidaridad con los compañeros autobuseros, que lucha justamente para poder hacer posible el conciliar la vida con su familia con el trabajo.

Hereu, niño de bien, respeta más a los trabajadores y menos a los empresarios a los cuales sólo sabes que reirles las gracias