diumenge, 23 de setembre del 2007

FARTS 2007



El Farts, el Festival d’Art Social de Santa Coloma de Gramenet, aquest any s’ha fet esperar però ja és aquí. El cap de setmana del 28, 29 i 30 de setembre, els carrers i places de Santa Coloma es tornaran a omplir d’espectacles i festa per celebrar la cinquena edició del FARTS.
El FARTS és una manifestació artístico-social independent dedicada a l’art compromès, que pretén treballar la sensibilització i la conscienciació social mitjançant les arts escèniques amb la voluntat no només de mostrar sinó també de contribuir a la transformació de la realitat social. Aquest any, seguint la línia d’altres edicions, el Festival d’Art Social ha triat una temàtica central al voltant de la qual giraran bona part dels espectacles del programa: l’ Especulació immobiliària, una problemàtica de la més estricta actualitat. L’objectiu del FARTS és mitjançant les més diferents disciplines escèniques provocar en la societat, i més en concret, en les institucions públiques, la reflexió sobre el problema de l'habitatge: les hipoteques que ens ofeguen, els lloguers abusius i la violència immobiliària i urbanística que viuen les nostres ciutats…,


A nosaltres/es la Plataforma d’afectats en defensa de la Barceloneta ens han seleccionat per presenta el dissabte 29 de setembre a les 21.00 hores l’espectacle de teatre social, “Calla!!!”. “Què passa quan la veu d’una comunitat és discordant amb els interessos de la marca Barcelona? Ironies sobre la ‘Participació’.