dimecres, 17 de febrer del 2010

*L'HOTEL DEL PALAU NO ES FARÀ*

Bon dia, la bona notícia:


La notícia ens diu que la Sra Carulla a escrit a l'alcalde Hereu dient-li que Olivia Immobliària desisteix de fer l'Hotel i que el Palau pensa que els equipaments serien per fer una escola de música, biblioteca i espais per la Coral... i "que pensen compartir-los amb el barri de Sant Pere"

Bé companys i companyes nosaltres sabem ben bé perquè Olivia desisteix, sabem que ha sigut la nostra lluïta veïnal la que ha "fet passar les ganes" a Olivia i Ajuntament, però també sabem que cal estar molt alerta de tot aquest procés. Ahir ja escoltàvem al Sr Garcia Bragados que deia que tot seria molt difícil a nivell jurídic i que no volien pagar els plats trencats.

Bé, les AAVV del Casc Antic i Veïns en Defensa, no hem estat mai soles i ens mantindrem a l'aguaït en tot moment perquè:

* tenim més de 3000 signatures de ciutadans i ciutadanes, d'Associacions i Col·lectius
* tenim al nostre costat la FABV i la Xarxa de Ciutat Vella
* tenim posat un contenciós sobre l'afer del lladre Millet i el tirarem endavant
* vàrem entregar al Fiscal del cas Millet la nostra documentació sobre el procés
* el Fiscal va enviar la documentació sobre l'hotel al Fiscal de delictes urbanístics
* exigim l'anul·lació del PGM: els nous equipaments han de ser sòl docent i no hoteler, que ho canvïn, sí Sr Garcia Bragado, peti qui peti
* nosaltres estem d'acord que els equipaments serveixin per laCoral, per l'Orfeó i per la música, al servei de la ciutat del nostre país, volem compatrir-los com a barri i estarem amatents durant tot el procés

*BON DIA, US NECESSITEM A TOTS I TOTES !!!*


Mercè Queralt
Secretària AAVV Casc Antic

EL PUNT

AVUI


LA VANGUARDÍA

EL PERIÓDICO

No es neix dona, una es converteix en dona.

Simone de Beauvoir