dijous, 29 d’octubre del 2009

Xerrada presentació Manifiesto por Madrid


Aquest divendres volem convidar-vos a la xerrada presentació del Manifiesto por Madrid, el darrer llibre elaborat per l'Observatorio Metropolitano, una iniciativa d'investigació activista vinculada als moviments socials de Madrid, i que ha estat editat per Traficantes de Sueños.

Al Manifiesto es prossegueix la línia de recerca iniciada amb la publicació del llibre Madrid, la suma de todos on s'analitzava la transformació de la metròpolis madrilenya en una ciutat global i com aquesta transformació havia suposat un augment de les desigualtats socials i especials. Al Manifiesto es prossegueix aquesta reflexió vinculada ara a la urgència d'articular un discurs crític que serveixi per defensar els béns comuns (habitatge, sanitat, educació, sòl, medi ambient, equipaments públics, cultura...) de la voracitat neoliberal i que permeti generar respostes.

A continuació de la xerrada volem plantejar un debat a fi d'identificar quines semblances i diferències podem establir entre Madrid i Barcelona i de quina manera instruments com el Manifiesto por Madrid poden servir-nos per avançar en la lluita pel dret a la ciutat i la defensa dels béns comuns

-->Recorda: Divendres 30 d'octubre a les 20h al Espai Social Magdalenes
-->c/ Magdalenes 13-15 L1- L4 Urquinaona

Més informació a:
http://www.observatoriometropolitano.org/
http://www.traficantes.net/
http://www.magdalenes.net/