dimecres, 28 de gener del 2009

HAN DESALLOTJAT EL CSOA LA TEIXIDORA!!

Demanem a tothom qui pugui que vingui a fer suport davant de La Teixidora (carrer Marià Aguiló, 35 metro Poblenou).


Després de 30 anys abandonat i més d'un any teixint projectes, lluitant contra el sistema capitalista, combatint el patriarcat i la heteronormativitat, creant alternatives al model consumista imposat, enfrontant-nos a una especulació desmesurada que destrossa els barris, i lluitant per la transformació individual i social, una altra vegada han comès una nova vergonya a la ciutat exercint la violència per reprimir la nostra lluita.

No permetrem que el desallotjament acabi amb els nostres projectes, no deixarem que ens imposin com hem d'actuar, viure o pensar, resisitirem davant de qui vol atentar contra la nostra autonomia.

No aconseguiran el silenciament de les nostres veus, no podran aturar-nos en la lluita contra el sistema patriarcal i capitalista. Seguirem resisitint, seguirem lluitant.
A més a més convoquem per avui dia 28/01/09 a les 19h davant el centre social per manifestar-nos i fer sentir la nostra ràbia. Demanem a totes les persones que vinguin a fer soroll i cridar contra aquest nou desallotjament.

Totes juntes seguirem lluitant contra aquests sistemes que ens oprimeixen dia a dia.

El Punt, El Periódico, Avui