dimarts, 18 de novembre del 2008

Pudor a la Barceloneta

El nostre gran recaptador, l'ajuntament, va anunciar a bombo i platerets les "millores" dels barris; entre aquestes, la vigilància del soroll. Visc a la Barceloneta, el barri mariner tan típic i amb tanta brutícia. Els fums, la pudor i el soroll es concentren davant del nou mercat municipal i davant dels restaurants, on hi ha maquinària d'extracció fora de tota normativa, motors de ventilació que es disparen a qualsevol hora i xemeneies que apunten a les finestres dels veïns.
Ens hem queixat, hem presentant denúncies, però ningú les atén. Ningú posa mitjans per evitar tants abusos, ni tan sols quan s'han presentat altres reclamacions per exigir resposta a les primeres. ¿Què podem fer? Potser esperar la pròxima cita electoral, que és quan els polítics baixen a l'arena buscant desesperadament el vot per continuar en el poder sense fer res, excepte parlar, parlar i parlar.

Benjamín Estacio Zas carta al Director El Periódico

1 comentari:

Anònim ha dit...

Yo tambien tengo que vivir con el olor a pizza , no puedo tender la ropa , ni abrir las ventanas y en verano y a pesar que es una calle peatonal, es un sinparar de idas y venidas de motos. Total que en vez de oler a mar y ropa limpia me tengo que conformar con la peste a queso quemado.