dijous, 3 de juliol del 2008

Protesta pel desallotjament d'una família nombrosa al Poblenou

Un grup d'okupes i joves del barri del Poblenou es van manifestar ahir al carrer de Sant Francesc pel desallotjament d'una dona amb nou fills que ocupava una casa des de feia més de 10 anys. Els joves es van queixar que l'ajuntament no ha ofert cap vivenda a la família, l'última a abandonar una zona pròxima a la Rambla i a la platja on s'enderroquen cases petites per aixecar grans blocs de pisos d'alt nivell.
Els serveis socials de l'ajuntament van proposar a Agustina de los Ángeles, de 37 anys, dormir en un hostal de forma provisional, una oferta que va rebutjar ahir al matí, però que va acabar acceptant a la tarda per falta d'alternatives. La dona va dir ahir que buscarà un pis buit per a ella i els seus nou fills, set dels quals són menors.

llegir article

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Especular
Foneticamente me suena como a dar por el culo.
Y mas si lo hace el tripartito que suena como a organizacion de apropiacion de lo ajeno que los reparte de esa forma entre ellos.
Te quito el piso ,te doy otro de las mismas condiciones (vpo) y encima me das 300 euros cada mes durante 20 años. Y ademas me pagaras el IVA del nuevo piso, el impuesto del valor añadido del viejo y te haras cargo del notario ,del registro.
Mas que justo resultara justisimo lo que les quedara a esa gente para vivir. Y la Justicia haciendo aguas no se si mayores o menores sobre las paredes de las casas expropiadas.
La mayor desgracia que te puede ocurrir es que se fijen en lo tuyo unos politicos

aigua al coll ha dit...

De nou, un altre familia desalotjada en Poblenou.

http://www.poblenou.org/prova/arxiu/89

Sopar solidari amb l'Agustina i els seus 9 fills el divendres 11-7 a les 21h en la Teixidora, c/Marià Aguiló nº 35

Concentració de suport el dissabte 12 a les 19h en la rotonda del casino de les rambles de Poblenou.

( els "filo-tripartit" no seran ben rebuts)