divendres, 4 de juliol del 2008

Demà xerrada de Manuel Delgado sobre els plans urbanístics

Cicle de xerrades estiuenques en La Barceloneta.

El passat mes de març els veïns de La Barceloneta vam començar un procés de participació veïnal autoorganitzat i des de baix en el barri amb les jornades "La Barceloneta parla i decideix".

Com ja anunciem en aquest moment, el procés és obert i està en contínua (trans)formació.

Aquest juliol hem preparat un cicle de xerrades que s'emmarquen en "La Barceloneta parla i decideix" i que pretén posar a l'abast de tots una informació que considerem vital per a poder pensar i decidir col·lectivament sobre el futur del nostre barri:

- Les conseqüències socials dels plans urbanístics Manuel Delgado, catedràtic d'Antropologia "Què passa en els barris quan hi ha plans urbanístics?"

Dissabte 5 a les 12.00 en/c Andrea Dòria 1.

- La llei de barris. Àdhuc no s'ha explicat públicament als veïns en què consistirà el projecte de la llei de barris que l'Ajuntament ha elaborat i presentat per a La Barceloneta, i que determinarà el futur del barri en els pròxims quatre anys. Lectura col·lectiva del document de la llei de barris.

Dimarts 8 a les 20.00 en l'església Sant Miquel.

- Hotel Vela (xerrada pendent de confirmació) Les grans infraestructures hoteleres no només generen llocs de treball, sinó que poden determinar el rumb d'un barri. La inauguració de l'Hotel Vela el pròxim estiu podria accelerar l'expulsió de veïns del barri que ja s'està produint. J. M. Montaner, arquitecte i catedràtic d'arquitectura "com afectarà l'hotel Vela al barri de La Barceloneta?"

Dijous 17, a les 19:45 en el centre cívic, c/conreria 1-9.

Després d'estiu es reprendrà els actes i activitats del procés de participació veïnal autoorganizada "La Barceloneta parla i decideix".