dilluns, 9 de juny del 2008

Ciutat Vella precinta un apartament turístic il•legal

El districte de Ciutat Vella ha exercit les seves noves competències i ha cessat l'activitat d'un apartament turístic que no complia les normes i que estava situat al carrer Hospital. Ho va anunciar ahir la regidora, Itziar González, en el plenari del consell de districte. La gerent, Mercè Masa, va remarcar que els nous procediments normatius, referint-se a la mesura de govern que fa un mes i mig va posar en marxa l'Ajuntament de Barcelona per ordenar aquesta activitat, comencen a donar resultats. De fet, aquest és el primer tancament des de l'entrada en funcionament de la mesura de govern.

Llegir article

2 comentaris:

Anònim ha dit...

je, cierran uno y ya lo están publicitando a bombo y platillo. y encima hay perdiodistas que lo recogen. nos toman el pelo como quieren,

Anònim ha dit...

Anonim , tienes toda la razon .LO peor de todo es que los nuevos`procedimientos normativos no es mas que sacarle dinero a los propietarios de esos apartamentos para adaptarlos a la nueva ley pero el problema para la comunidad de vecinos sigue siendo casi el mismo .Digo casi porque si bien es verdad que esta nueva normativa parece que va a regular el numero de personas por m2 , tambien sabemos que con ciertos arquitectos "pagan sant Pera canta ".