dimecres, 16 d’abril del 2008

L'ASSEMBLEA DE CONDUCTORS/ES ACCEPTA EL PREACORD I ES DESCONVOCA LA VAGA


Avui, dimarts 15 d'abril, els conductors/es hem demostrat una vegada més que estàvem disposats a secundar massivament la mobilització pels dos dies, a pesar dels serveis mínims que més aviat podien cridar-se màxims.

Hi ha hagut molt pocs esquirols i l'Assemblea, que podia disminuir en nombre per la quantitat de companys i companyes que estaven realitzant el seu servei mínim, ha desbordat totes la previsions.

Al voltant de 1.500 conductors/as ens hem reunit en Cotxeres de Sants. L'Assemblea, on s'ha explicat el contingut del preacord i on han intervingut al voltant de 20 companys que han sortit a donar la seva opinió, a favor i en contra del preacord, s'ha seguit amb molta serenitat a pesar d'arrossegar un conflicte des de fa gairebé mig any.

Els conductors/es reunits en Assemblea hem decidit acceptar el preacord sempre que la direcció deixi sense aplicació els expedients sancionadors i, d'aquesta manera, tornar al treball a partir de matí dimecres 16 d'abril.

Aquí baix podràs trobar el preacord acceptat. Et recordem que demà, dimecres 16 d'abril, es va a realitzar igualment la manifestació a les 20h en Plaça Universitat.

En aquest cas, serà per a agrair a tot el món que ens ha ajudat en aquest conflicte.


ACORD SIGNAT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Davant el preacord entre empresa i treballadors de TMB, i davant de la incertesa alhora de la resolució final dels expedients que encara hi ha oberts contra treballadors en vaga. Tant usuaris com comitè de descansos mantenim la convocatòria de manifestació. Ja que entenem que cap conflicte laboral pot quedar tancat mentre quedin possibles represàlies per part de l'administració vers aquelles persones compromeses que han estat al peu del canó durant les jornades de vaga. Si hi ha acord laboral, cal trobar acord social.
Si durant els dia de demà, l'empresa resol els expedients, i decideix arxivar-ne els expedients. Des dels conductors, es mantindrà la convocatòria, ja que creuen que és la millor manera d'agrair a la resta de veïns la seva paciència, comprensió i solidaritat. En aquest cas des d'usuàries pels 2 dies, no podem més que sumar-nos també a aquesta mobilització, tant per mostrar un cop més la nostra solidaritat envers els treballadors en lluita, com per encoratjar a la resta de precàries en lluita a mobilitzar-se per cadascuna de les injustícies que pateixin.
Si guanyem els dos dies per a TMB, també els podem guanyar pel comerç. Si aconseguim fer assentar a l'Ajuntament de Barcelona, perquè no hem de poder doblegar les multinacionals? Si aconseguim contestar les mentides de l'administració, perquè no hem de ser capaços de fer visible la veu dels precaris? Si hem aconseguit que els treballadors de TMB lluitin per sobre de sigles sindicals (grogues, roges o negres...), perquè no hem de poder continuar lluitant contra l'atur i la precarietat?
Ens veiem al carrer!