dijous, 29 de novembre del 2007

La Cultura com agent de transformació social


La PADB: Plataforma d’afectats en defensa de la Barceloneta, ha estat convidada a participar en el VII Seminari sobre Quart Món i Exclusió Social que es realitzarà el divendres 14 de desembre, de 17.30 a 21.00 h. i el dissabte 15 de desembre, de 10 a 20.30 h. en l’Equipament Cívic Delta del Llobregat. C/ Riu Llobregat, 94. El Prat de Llobregat On presentarem l'Acció de Teatre Social "Per un ascensor" : - Què passa quan la veu d'una comunitat és discordant amb els interessos de la marca Barcelona? Ironies sobre la "Participació"

El seminari és una proposta on totes les persones que ens sentim involucrades en les accions vinculades a la cultura, trobarem bases metodològiques, propostes creatives i la possibilitat d’enfortir llaços personals que ens ajudaran a continuar amb més força i implicació els nostres projectes culturals transformadors.

Aquesta acció ofereix un fòrum per aprofundir sobre la realitat, les potencialitats i les dificultats de la cultura de proximitat. Volem parlar de cultura amplia, oberta i integradora. Volem reivindicar la riquesa pròxima, la diferència d’estils, d’arts i de models expressius que ens envolta i amb els que convivim, com a agents de mobilització i de transformació.

Vosaltres, no hi podeu faltar.

Sense reflexió no hi ha acció i sense acció no hi ha transformació social.

GATS, Grups Associats pel Treball Sociocultura


1 comentari:

Anònim ha dit...

Sigueu benvinguts i benvigudes! Us hi esperem a totes i a tots!

GATS