dijous, 29 de novembre del 2007

EL DRAMA DE LA VIVENDA. Poder i especulació

Amb aquest títol ha estat publicada la següent carta al director de Carlos A. Alonso Espinosa el passat dia 27 de novembre en el diari El Periódico

" Enric Reyna, president de l’Associació de Promotors Immobiliaris de Catalunya, ha proposat al Govern català que s’ofereixin els pisos nous buits com una tipologia de vivenda de protecció oficial: els anomenats pisos de preu concertat. El Govern ha acceptat la idea, i així demostra la debilitat del poder –que ara ocupen partits d’esquerra– davant dels especuladors. Quan no poden vendre, pretenen fer servir la Generalitat com a intermediària per col.locar els seus productes. A banda dels preus que arribin a assolir aquests pisos, que mai estaran al marge del mercat (i així es pretén que les vivendes de protecció oficial siguin rendibles), un altre efecte pervers serà que les llistes de demandants s’utilitzaran per promocionar aquestes vivendes. Per tant, els que hagin demanat un pis de protecció oficial no podran rebutjar aquesta oferta, ja que si fos així podrien quedar exclosos de les llistes. Aquesta nova baixada de pantalons davant dels especuladors és una vergonya.

Ajornat el desnonament del veí que denuncia pressions


1 comentari:

Anònim ha dit...

L'ajuntament ha venut, a més de tota la ciutat, la VPO a tota aquesta colla d'especuladors. El propi ajuntament ajudarà a carregar-se la VPO. Quin significat té que estiguin a un preu alt uns pisos socials? Quina vergonya!