divendres, 9 d’abril del 2010

Avui dijous han desallotjat l'Espai Social Magdalenes. Dilluns 12 d'Abril a les 19h Cazerolazo davant del districte de Ciutat Vella.

Ells ens desallotjen. Nosaltres els deshotelem from Espai Social Magdalenes on Vimeo.


Amigues i amics de l'Espai Social Magdalenes :


Com ja sabeu, el passat 15 de febrer vam poder aturar el
desallotjament de l’ESM gracies a una concentració on moltes
de vosaltres hi veu ser.

Malauradament la legislació vigent sobreprotegeix la propietat privada sense tenir en compte la seva funció social ni la necessitat d’espais com l’ESM per la ciutat, i per tant els tribunals han tornat a fixar una data de desallotjament: en qualsevol moment a partir del 1 d'Abril.

Finalment avui dijous 8 d'abril han desallotjat l'ESM. Convoquem a una cassolada el dilluns 12 a les 19h davant la seu del Districte de Ciutat Vella, a la plaça Bonsucces.

Davant això, mes que mai ens reafirmem en exigir una resposta política del Districte: malgrat que hem aconseguit que a magdalenes no s’hi pugui fer un hotel, el desallotjament no nomes suposarà expulsar una quinzena d’habitants de les seves llars i impossibilitarà de facto la continuïtat de l’Espai Social Magdalenes; també implicarà deixar en situació de perill a l’únic llogater de renda antiga que quedarà a la finca, i que ja ha patit de forma reiterada l’assetjament per part de la propietat, Hotels Catalonia.

Tothom a la cassolada. Dilluns 12 a les 19h davant la seu del Districte de Ciutat Vella, a la plaça Bonsucces.

Veniu amb la vostra cassola, instrument o xiulet per recordar al Districte que Ciutat Vella no necessita mes propietaris anti socials com Hotels Catalonia, sino veïns i veïnes que donin vida al barri i a la ciutat.