diumenge, 22 de novembre del 2009

Quina vergonya? com bons feixistes només s'atreveixen amb els pobres

La Barceloneta denuncia pudors i mosques en plena tardor

EL PERIÓDICO
BARCELONA

L’associació de veïns de la Barceloneta va denunciar ahir en una carta enviada als mitjans de comunicació l’increment de brutícia que ha experimentat el barri mariner aquests últims dies. «Els carrers fan pudor, hi ha restes de menjar per terra, les defecacions de gos cada vegada són més abundants i en ple mes de novembre hi ha mosquits pertot arreu», relata Toni Fernández, secretari de l’organització veïnal. «No entenem com pot ser que no funcioni el sistema de reg i que els carrers estiguin permanentment tacats», apunta el líder veïnal.
Els veïns atribueixen aquesta degradació actual a dos motius: el recent canvi de l’empresa encarregada dels serveis de neteja municipal i la concentració de sense sostre que habiten al barri (amb les seves conseqüències).
«Qualifiquem d’inadmissible que els nostres nens passegin pel barri amb aquestes condicions», critiquen en aquest comunicat els veïns, que també lamenten que durant l’hivern «sembla que la platja desaparegui i no se li faci cas».

COM A CASA SEVA / «A la plaça del poeta Boscà és impossible passejar-hi, perquè els indigents, molts dels quals violents, l’han ocupat com si fos la seva pròpia casa. Hi fan totes les seves necessitats, hi mengen i hi dormen tranquil·lament», expliquen.
L’associació de veïns de la Barceloneta no descarta «mobilitzar el barri» si la situació no millora aviat. «Fa més d’un mes que truquem al districte perquè ens atenguin, però de moment no hem rebut cap mena de resposta», critiquen.