dimarts, 1 de setembre del 2009

La Direcció de TMB demana presó per a un treballador


El judici està previst pel 10 de setembre a les 10h a la Ciutat de la ¿Justicia?

Seguint amb la seva línia més autoritaria iniciada fa uns mesos, la Direcció de TMB ha denunciat al company Andreu de Cabo, tècnic de la Cotxera Pablo Díez (abans coneguda com Cotxera de Ponent) i delegat del Comitè d’empresa per CGT, per uns incidents ocorreguts durant el passat període de vagues en la cotxera de Zona Franca amb els antidisturbis dels Mossos d’Esquadra.

Recordem que la Direcció de TMB es va negar a donar la llista de serveis mínims i més tard va demanar als antidisturbis que traguéssin al piquet informatiu “del mig” perquè deia que alentíem la sortida dels busos, quan el que preteníem era comprovar si eren o no serveis mínims.

També volem fer especial esment que el company Andreu de Cabo, malgrat ser tècnic, sempre ha estat al costat del col·lectiu de conductors/es en defensa dels 2 dies de descans setmanal. Va estar en els piquets, va estar en les manifestacions i sempre ha defensat la causa dels conductors/es, el que li ha comportat expedients sancionadors i, ara, una denúncia penal.

El dijous 10 de setembre se celebrarà el judici i la Direcció de TMB li demana 2 anys de presó per danys i 18 mesos de multa a 10 euros diaris o 2 anys de presó per coaccions. També demana 792,12 euros per destrosses.

Per molt que ho intenti la Direcció de TMB amb aquests mètodes repressius no se sortirà amb la seva, que és acoquinar als treballadors/es, i només s’acabaran tornant en contra seva. Sembla que encara no conegui als seus propis treballadors/es.