dimarts, 30 de juny de 2009

Arriba la cançó de l'estiu 2009

Boooomba a l'Hotel Vela, l'esdeveniment musical més important de l'any després de la mort de Michael Jackson ;)

No podràs parar de ballar-la... Un hit per a dir cantant el que tothom pensa: BOMBA A L'HOTEL VELA!Per què bomba a l'Hotel Vela?

:: Perquè els terrenys són de domini públic, i l'Autoritat Portuària de Barcelona els ha privatitzat, deixant que empreses privades es forrin amb la seva explotació.

:: Perquè la Generalitat de CIU i l'Ajuntament del tripartit han donat llum verda al projecte tot i que és una aberració urbanística i ambiental.

:: Perquè les constructores COMSA, FCC, Sacresa i OHL es van enriquir amb la bombolla immobiliària i ara pretenen treure partit a la indústria del turisme, a costa de la qualitat de vida de la gent que (sobre)vivim a Barcelona.

:: Perquè és l'última amenaça al barri popular de la Barceloneta, que resisteix estoicament als reiterats intents d'elitització.

:: Perquè Starwood H, l'empresa que explotarà l'hotel, es gestiona amb capital de risc; el seu president va ser responsable de negocis Nike a l'Àfrica i a l'Orient Mitjà (us sona l'explotació infantil?) i aquest és només un exemple del currículum dels directius de l'empresa.

:: Perquè el número de creuers que pararan a Barcelona per passar per l'Hotel augmentarà. Els creuers són una agressió al medi ambient i els seus usuaris tracten la ciutat com un objecte de consum ràpid d'usar i tirar.

:: Perquè és evident. Només cal veure'l.

Bomba a l'Hotel Vela.

La inauguració de l'hotel està prevista per l'octubre del 2009...

Si res no ho impedeix abans: comença el compte enrere

Difon aquest vídeo, penja'l arreu. Aprèn la cançó, punxa-la a les teves festes: serà la cançó de l'estiu.

La podràs veure en pantalla gran el dos de juliol a les 20.00h al festival INnMotion (CCCB), es punxarà al teu club, al teu centre social okupat més proper, a tots els mp3...


Més informació: www.hotelvelabarcelona.com

Segueix-nos al twitter:

http://twitter.com/bombalhotelvela

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La campanya veïnal contra l'Hotel Vela ja és al Youtube

Els opositors a l'Hotel Vela, l'hotel de luxe que la cadena W obrirà a la tardor a la Barceloneta, ja han fet arribar la seva campanya al Youtube. La campanya, amb suports de veïns de la Barceloneta, el Raval i el nucli antic, té un lema contundent: Bomba a l'Hotel Vela. Aprofitant-lo, han penjat al Youtube una particular versió de La bomba, la cançó de l'estiu que va fer King Africa. Els opositors a l'hotel dissenyat per l'arquitecte Ricardo Bofill el proposen com el seu peculiar hit de l'estiu. Hi denuncien un entramat d'interessos al darrere d'aquest projecte, que va certificar la «desaparició de l'última platja nudista de la Barceloneta», i es queixen que la ciutat només «està feta per al turisme». «Al hotel hay que ponerle una bomba, pá soportarlo hay que ponerle una bomba», diuen en la cançó. El vídeo el van enregistrar en una sardinada a la platja que van fer el maig contra l'hotel.

publicat en el diari el Punt
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/55612-la-campanya-veinal-contra-lhotel-vela-ja-es-al-youtube.html

Anònim ha dit...

"¡Al hotel Vela hay que ponerle una bomba!"

El nuevo hotel W, también conocido como Hotel Vela, ya cuenta con un numeroso grupo de detractores, cuando todavía faltan tres meses para su inauguración, prevista para el próximo mes de octubre. Estos detractores se han organizado en una página web e incluso han llegado a grabar un vídeo-clip en la playa de la Barceloneta, a partir de la popular canción de King África, 'Bomba'.

El vídeo se realizó el pasado 16 de mayo en el marco de una sardinada popular contra el citado hotel. El estribillo de la canción afirma que "el hotel Vela se merece una bomba/ al hotel Vela hay que ponerle una bomba!". "Una mano en la cartera/ lo construyen mis amigos/ un movimiento mafias/ Ayuntamiento mafias/ Gene mafias", añade la versión de la canción.

También denuncian que "el hotel lo hacen las cuatro grandes empresas del sector inmobiliario: FCC de Esther Koplowitz, OHL, COMSA y SACYR". "Y ahora viene la Koplowitz/ suavecito para Comsa/ suavecito para Sacyr/ se lo dicen a OHL/ y ya tienen una UTE", indica la canción, que también asegura que "toda la gente odia" el nuevo hotel.

"La ciudad-escaparate que esconde en su trastienda expulsión de vecinos, desigualdades sociales y una gestión urbana capitalista de la cual emerge un nuevo emblema que transformará la ciudad en un parque temático para turistas, de lujo, eso sí. Un superávit de lujo que contrasta con el déficit de derecho a la ciudad y de derechos fundamentales en el cual se encuentran las personas que resisten cada día a la invasión y conquista del espacio público, doméstico y, con W Barcelona, también de horizonte", lamentan.

"W Barcelona: el último insulto a aquellos que [sobre]vivimos en Barcelona", añaden, además de advertir que "el asedio al hotel sólo ha hecho que empezar".

http://sociedad.e-noticies.es/al-hotel-vela-hay-que-ponerle-una-bomba-30714.html