divendres, 6 de març del 2009

Hereu va ocultar un mes l'informe Fòrum a Bragado

L'oposició municipal va tornar a demanar ahir responsabilitats per les irregularitats que va detectar la Sindicatura de Comptes a Bimsa, l'empresa municipal de Barcelona que va controlar les obres i la gestió del Fòrum.

En el consell d'administració de Bimsa que es va celebrar ahir, CiU va tornar a denunciar que el gerent municipal va ocultar informació als membres del consell i fins i tot al president de la companyia, Ramon Garcia-Bragado. El tinent d'alcalde va tornar a negar que s'hagués ocultat informació als grups polítics i va assegurar que la reunió havia estat molt productiva, tot i que creu que l'oposició respon només a una estratègia preelectoral. Tot i això, va admetre que l'alcalde Jordi Hereu havia posat en mans del gerent municipal la gestió de l'informe sobre les irregularitats i que durant un mes l'havia ocultat a l'ara tinent d'alcalde i exgerent d'Urbanisme.

Llegir article

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sup,

Fortuity is good or bad fortune in life inflicted by accident or chance. [url=http://feellucky.org]I'm feeling lucky[/url]. And what about you ?

Feel lucky too ?