dijous, 15 de gener del 2009

La Barceloneta serà el primer barri sense pàrquing al carrer

La Barceloneta es convertirà en el primer barri sense cotxes aparcats en superfície. El Projecte d'Intervenció Integral de la Barceloneta preveu, a més, permetre la circulació únicament als veïns, excepte en les vies principals que delimiten la zona.

La reforma respecta l'estructura dels quarts de casa, típica del barri. Però entre les línies d'edificis, els carrerons deixaran de tenir àrea verda d'aparcament exclusiu per a veïns, com tenien fins ara. Tal com consta al projecte, el Pla de Mobilitat del barri preveu «prioritzar els vianants davant els vehicles i vincular la xarxa viària bàsica amb aparcament dissuasori».

Des de l'Ajuntament de Barcelona confirmen que «els cotxes haurien d'estar fora del barri» i que es volen afegir nous aparcaments fora de l'entramat per aconseguir-ho. Sobre plànol, a banda dels cinc aparcaments ja existents, hi consta un sisè a l'inici del Pg. Joan de Borbó. Els veïns critiquen el fet que al seu barri es faci fora el cotxe. El districte de Ciutat Vella recorda que al març s'installarà una oficina tècnica per canalitzar les aportacions veïnals a aquest pla.

A banda, dins de la campanya de manteniment de la ciutat, ja s'estan fent obres de reforma integral que suprimeixen els aparcaments en superfície d'àrea verda, com la remodelació que s'està fent ara al carrer Magatzems.

Publicat en el 20 minutos

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Y esta es la participación de la Itzi?

Anònim ha dit...

Empezaron a perseguir a sus madres en las Ramblas, pero primero especularon con sus amiguetes a comprar pisos y más tarde a meter a la guardia urbana del distrito 1 famosa por su elegancia y "buenos modos".
Ahora volverán a hacer lo mismo ellos ya habrán comprado en la Barceloneta y dentro de poco remodelarán y se harán financiar mejoras en el barrio a cargo del erario público y más tarde a vender, cuando consideren que la limpieza étnica está echa.
Os suena el muy socialista Bohigas pues preguntarle si meterá El Corte Inglés en la zona, como ya hiciera en Plaza Cataluña (inspecciones fiscales a los que ponían pegas)- Y es que la corrupción y el amiguismo más fascista (ahora de partido) está instalado en estos vividores de un supuesto catalanismo que sólo les llena los bolsillos.
Encontraris un guardia urbano cuando se necesita, imposible están protegiendo a los amiguetes.

Anònim ha dit...

Una vegada més, l'Ajuntament ens pren el pel, i a sobre li tenim que riure la gràcia. Quina serà la propera? Aquests son el partit socialista? Els que defensen el treballador? Jo dic, son lladres amb autoritat per robar, i implanten les coses com a una dictadura, de la cual molts van lluitar per tréurela. Però es clar, ara els hi va molt rebé per ells. Ah, i ojo amb la llibertat d'expressió, perqué amb ells tampoc hi ha, al tanto amb això, perqué com xerris de l'Ajuntament, ja tens amenaçes i descualificacions váries. Lo dit, només fa falta que els hi fiquem el llitet, perqué ens la están foten i sense vaselina!!!!

Anònim ha dit...

Aixo es mentira, el carrer magatzems es una reivindicacio de alguns veïns de fa 12 anys, ja esta be de volguer busca protagonisma i de fer mal bé un barri.

Anònim ha dit...

Aixo es mentira, el carrer magatzems es una reivindicacio de alguns veïns de fa 12 anys, ja esta be de volguer busca protagonisma i de fer mal bé un barri.