dimecres, 28 de maig de 2008

Compartir dóna gustet

El pròxim dissabte 31 de maig és tot un plaer convidar-te a les (Primeres)
Jornades

10 hores ininterrompudes de plaer i investigació.

Xerrades, debats i bon menjar


On: Conservas, C. Sant Pau, 58, Barcelona

Quan: dissabte 31 de maig d'11 a 21 h + musiquetes, vídeos i balls de les 21 h fins a les 3 h al Piel de Logos, C. Vila i Vilà, 82

Més informació: http://compartirdonagustet.vingava.cc

Entrada gratuïta. Farem vermut, dinarets i berenar per als assistents que
ho vulguin

Menús molt interessants. Consulteu el web. Bo gastronòmic tot el dia 12 € o bo vermut (3 €), bo dinar (6€) i bo berenar (5 €)

Un dia de debat i trobada popular per parlar sobre com l'esfera privada
s'està menjant l'esfera pública mitjançant l'anàlisi de tres àmbits:
internet, l'alimentació i l'espai públic. Ens preguntarem a través de
quins mecanismes en aquestes tres esferes de la vida quotidiana el gustet
de compartir es torna una realitat cada vegada més estranya i més difícil
de trobar, de viure i de fer (sigui compartir els bancs d'una plaça, la
música que ens agrada o les llavors i aliments que formen part del nostre
patrimoni cultural més proper). Reflexionarem sobre per què compartir dóna
gustet? i tot plegat amb l'ajuda de diferents experts en cada matèria.
Aquest debat anirà acompanyat per un vermut, un dinaret i un berenar de
primera categoria de la mà dels nostres cuiners. Tot un privilegi.


Programa

10:30 Te i pastes fines

11:00 Primer bloc. Internet i cultura lliure. M'ho baixo tot i m'ho passo
pipa (i passo del primavera sound). Debat introductori by les enfants
terribles de la xarxa Josianito, Daniel Bobadilla, Carles Orxata Sound
System i Lluís Carbonell + Discussió en grups de treball dinamitzats cada
un per un expert

12:45 1r ÀPAT: VERMUTET del país a càrrec dels cuiners Alf Toledano i
Aleix de la Secuita

13:15 Segon bloc. Alimentació. És imperdonable que romanga silenciat el
gust de la tomata. Debat introductori by Álvaro Porro, redactor d'Opcions
i activista antitransgènics; Agnès Moyà, membre de la cooperativa
agroecològica La Kosturica; Amaranta, experta en biodiversitat i llavors,
i els cuiners (de lo milloret de la terra) de les jornades + Discussió en
grups de treball dinamitzats cada un per una experta

15:00 2n ÀPAT: DINAR a càrrec de la cuinera Anita Fraysse + musiqueta i
cafetó

17:00 Tercer bloc. Espai públic. Aixeca els peus perquè no te'ls agranen.
Debat introductori by els antropòlegs del carrer, Manuel Delgado, Gerard
Horta i Andrés Antebi + Discussió en grups de treball dinamitzats cada un
per un expert

18:45 3r ÀPAT: BERENAR a càrrec dels cuiners Quim Guinovart i Bruno Pujol

19 a 21 Discussió final plenària de tot el que hem dit i hem après en tots
els grups

Jornades per salvar el gustet compartit; recomanem el consum integral