dilluns, 7 d’abril del 2008

Els veïns impedeixen el desnonament d'un discapacitat a Cornellà

La Secció Quarta ha ratificat la sentència emesa el 24 d'abril de 2007 pel jutjat de Primera Instància nombre 2 de Cornellà, en la qual condemnava a l'afectat, Juan José G.M., de 52 anys i amb una discapacitat del 65%, a abandonar el pis en el qual viu, en el nombre 8 de la calli Frederic Soler.

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, es va dirigir el 9 de gener a la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Maria Eugènia Alegret, perquè valorés la possibilitat de paralitzar el procés de desallotjament fins que es resolgués el recurs interposat.

La magistrada es va limitar a recordar que, per a garantir la independència judicial, la Constitució prohibeix als òrgans governatius incidir en les decisions dels jutges. La decisió judicial ha provocat la indignació veïnal.

De fet, els agents dels Mossos d'Esquadra que el 14 de març es van personar en el pis per a desallotjar a Juan José G.M., es van veure obligats a desistir davant l'oposició dels veïns, liderats pel rector Gregorio Manso

Llegir article

Llegir més

1 comentari:

Anònim ha dit...

La ¿LAU¿ antigua era defectuosa, la actual es mala. La antigua favorecía al ¿arrendador¿, la vigente, privilegia al ¿arrendatario¿¿ ¿sólo es blanco o negro, en nuestro País? El ¿MOBBING¿ ha nacido con la nueva LAU. Felicidades a los ponentes de la Ley¿ (Abogados¿? Letrados¿?)Quizás sería "justo" REVISARLA.