dissabte, 15 de març del 2008

'MOBBING' IMMOBILIARI

Desnonament
Anna Moreno
Barcelona

Em desnonaran per no haver pagat al propietari els seus impostos (l'IBI), mentre el Govern el gratificarà amb 6.000 euros perquè torni a llogar el pis i pugui actualitzar la renda al nou llogater. A mi va intentar desnonar-me fins a cinc vegades i no ho va aconseguir perquè era a l'atur. No era al meu domicili. Sóc desnonada per edicte. No es van esgotar les vies de notificació. Hauria hagut de deixar que el meu ex em matés a cops, perquè és pitjor el maltractament de l'Administració que el que reps de portes endins. El 20 de febrer passat van venir del jutjat per fer-me fora del pis, però no els vaig obrir la porta. Em van dir que tornarien amb les forces de seguretat de l'Estat per fer-me'n fora com si fos una delinqüent, tot i que els lloguers del pis estan pagats. Si ningú ho impedeix, vindran dilluns que ve. Estic desesperada. Aquest és un típic cas de mobbing immobiliari. Que algú hi intervingui perquè no es produeixi aquesta injustícia.

Publicat en "El Periódico"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La práctica totalidad (el 95%) de las viviendas nuevas presentan la necesidad de realizar, al menos, diez reparaciones en el momento en que se entregan a sus compradores.


El precio de estas reparaciones está por encima de los 600 euros en un 40% de los casos. En otro 54% oscila entre los 300 y los 600 euros y sólo en un 6% es inferior a los 300 euros.

Así se desprende del estudio sobre la gestión de la postventa en el sector inmobiliario en España en 2007 realizado por la consultora técnica Acerta y difundido hoy.

Anònim ha dit...

¿Puedes poner el link o dar una referencia más exacta del informe? gracias