dimecres, 19 de desembre del 2007

Continua el “Fotomatón”





El dissabte dia 15 de desembre va continua el “Fotomatón” contra el "Pla dels Ascensors"

Veure fotos

5 comentaris:

Anònim ha dit...

L'ascensor plim?
La gent gran i/o amb mobilitat reduida que no viu a plantes baixes no es mereix alguna solució?
Crec que no és bo simplificar tant. Els ascensors poden ser una solució si es garanteix que no es farà fora ningú o que es reubicarà dins el barri.
Completament d'acord amb la resta de frases.

Anònim ha dit...

YO ESTOY DE ACUERO CON EL PLAN DE ASCENSORES LO QUE NO TENEIS QUE HACER ES MAREAR A LA GENTE MAYOR Y DARLES MIEDO A VER CUANDO OS CANSAIS DE ESTAR CADA SABADO EN EL MERCADO YA QUE PARECEMOS LOS PAYASOS DE BARCELONA CON TANTA PAYASADA

Anònim ha dit...

Mirando únicamente al ascensor no se solucionan los problemas de nuestra población mayor. Resumir el bienestar de nuestros ancian@s en subir y bajar de su piso no es suficiente. Es simplificar demasiado el problema. Lo mismo que no prestar atención al sistema de permutas. Y, además, causando graves preocupaciones a otras personas con todas las repercusiones que tiene este plan. Y no están haciendo el payaso con las fotos, simplemente están haciendo barrio.

Anònim ha dit...

Resposta al primer anònim

El pla d'ascensors no és una solució a la mobilitat de la gent de la Barceloneta, és l'excusa per fer-la fora. Només cal llegir la modificació del PGM, t'ho diuen ben clar.

Anònim ha dit...

Fer barri es molt mes important que no fer les payasedas que fem, posem de una vegada be el nom de la Barceloneta, fem una mica de historia, mirem els terenys, mirem els espais, mirem lo que es mes convenient per el nostre entorn i per els nostres residents, gent gran, gent jove, gent adolescents e infants.