dilluns, 24 de desembre del 2007

Bombolla immobiliària

Encara que les immobiliàries de forma manipuladora auguren una pujada "vertiginosa" de l'habitatge en dos anys per la falta de sòl, el BBVA avança una caiguda del preu dels pisos en 2009, atès que la gent no té diners per a comprar als preus actuals. Aquest és un model amb data caducitat. Els preus no poden inflar-se eternament sense conseqüències. Els diners no surt de les pedres sinó del salari dels ciutadans.


Un expert immobiliari vaticina que el preu dels pisos es reduirà un 8% durant 2008.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es cert, cauran... I encara més les urbanitzacions de segones residències que tant mal fan al nostre territori. A veure si es deixen de construir i la nostra política econòmica apunta cap a altra direcció on la construcció no tingui un pes tan gran. No és intel·ligent que un sector econòmic sigui tan predominant... la crisi serà dura, però ens donarà l'oportunitat de canviar cap a millor, espero que ho aprofitem.

Anònim ha dit...

Curioso: -Se construyen más pisos en España que en Alemania, Francia e Inglaterra juntos -La población española crece solo gracias a los inmigrantes, sueldo aprox. 1000 ¿/mes -Las ventas de pisos nuevos han bajado un 60% -Los precios de los pisos de 2a mano están bajando -Las inmobiliarias están vendiendo suelo -1/3 de las inmobiliarias tienen dificultades - Y los precios van a seguir subiendo?Acaso la ley de la oferta y de la demanda ya no se aplica al mercado inmobiliario español?