dissabte, 12 de febrer del 2011

Els veïns de la Barceloneta es planten per exigir escola

VELLA REIVINDICACIÓ

Sembla que la vella proclama que diu que la unió fa la força és alguna cosa més que una utopia. Almenys, per a les entitats de la Barceloneta, que, després d'anys de disputes, han decidit treballar junts per lluitar pel bé comú. El seu primer objectiu: que el districte consideri «prioritària» la construcció de l'escola Mediterrània, en barracons des de fa quatre anys -la més veterana de la ciutat en aquesta precària situació-, quan l'ajuntament va enderrocar el centre per problemes estructurals greus.

Davant la falta d'informació per part del consistori respecte a l'estat del col·legi i la proximitat de l'inici del període de preinscripció, les 15 entitats del barri van decidir dimecres abandonar en bloc la comissió de seguiment del consell de barri en senyal de protesta.

Els veïns exigeixen que se'ls faciliti informació sobre el pressupost per a la construcció de l'equipament i que s'iniciïn les obres de manera «immediata». La regidora del districte, Assumpta Escarp, va respondre que sí que és un tema prioritari.

Publicat a El Periódico