dijous, 31 de desembre del 2009

Festa de Cap d'Any + Hem aturat l'hotel.


Amigues i amics de l'ESM,

Aquest cap d'any és especialment significatiu per l'Espai Social Magdalenes, ja que el 2009 acaba amb dues notícies determinants pel futur d'aquest projecte que entre totes hem impulsat els darrers quatre anys:

D'una banda, aquest desembre vam rebre la confirmació de la sentència de desallotjament. El jutge encara no ha fixat la data, però el més probable és que no trigui en arribar.

Però d'una altra banda, hem aconseguit un objectiu que ens havíem fixat com a prioritari: a través d'una campanya pública i de la interpel·lació al Districte de Ciutat Vella, el desallotjament de l'ESM i el seu futur han deixat de ser una mera qüestió judicial per passar a ser una qüestió política, una qüestió de dret a la ciutat.

Més concretament, hem aconseguit una cosa que molta gent ens havia dit que era impossible: aturar un hotel a Ciutat Vella. al carrer Magdalenes. Hotels Catalònia no podrà fer l'hotel que havia decidit fer i això és una conquesta de tot el teixit social i veïnal en el que l'ESM participa.

Per això i molt més us volem convidar a celebrar les victòries presents, i les lluites futures, a la festa de cap d'any que farem demà dia 31 a partir de les 12.30h.

Perquè hem aturat l'hotel de Magdalenes i perquè a partir de demà seguirem lluitant per aturar el del Palau de la Música, i per enderrocar l'Hotel Vela, veniu a ballar amb nosaltres a l'espai alliberat de la gentrificació turística al carrer Magdalenes número 13.

Bon any nou!