dissabte, 25 de juliol del 2009

I ara, que la Fiscalia investigui els comptes del CN Barcelona

L'amic Sebastià Millans (President de fràgil credibilitat del CN Barcelona) és company de Junta Directiva a Sport Cultura Barcelona de l'amic Fèlix Millet (President de l'Orfeó Català), personatge imputat en els darrers anys en diversos processos judicials.

Detingut en el seu moment per estafa, també va ser condemnat per falsetat documental.

I ara, investigat per la Fiscalía a instàncies de l'Agència Tributària (a qui es va fer arribar denúncia de frau fiscal del CNB) per apropiació indeguda i falsetat pel suposat desviament de més de 2,29 milions d'euros dels diners de l'Orfeó Català.

En propers dies us informaré de l'escandalosa darrera assemblea general ordinària de l'Orfeó Català, on es va criticar entre d'altres coses la manca de transparència, que va acabar amb crits i insults, i de la qual el President Millet va sortir plorant.

Però el més important serà posar-vos un extracte de l'informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya —caldrà prendre bona nota d'aquesta entitat— on s'explica detalladament diverses i fragrants irregularitats econòmiques per part de la Junta presidida per l'amic Fèlix Millet.

El que em fa feredat és que no són poques les similituds quant a irregularitats comptables, amb el que succeeix en la gestió econòmica de l'actual junta del CN Barcelona.
Serà divertit i molt instructiu trobar els paral·lelismes.


Benvolguts chiripitiflàutics directius del CN Barcelona
(Millans, Moncunill, Meseguer, Vallvé, Albado i Capdevila),
coneixeu aquell dit popular que diu
"Cuando las barbas de tu vecino veas cortar, pon ..."?