dissabte, 25 d’octubre del 2008

El nou passeig Marítim expulsarà nudistes i surfistes de Sant Sebastià

La platja de Sant Sebastià ha començat les obres que li faran desprendre's de dos públics fidels: els nudistes, la majoria gais, i els surfistes i windsurfistes. L'inici fa tres setmanes de la construcció del nou tram del passeig Marítim entre la Barceloneta i l'Hotel Vela obre un compte enrere per a tots dos col.lectius, que compartiran a partir de l'estiu espai a la Mar Bella, una altra zona nudista on aquests se senten còmodes per la protecció davant possibles curiosos que els brinden els bancs de sorra existents.
El futur passeig, de 12 metres d'amplada, farà augmentarà el flux de turistes i banyistes entre el complex de l'Hotel Vela --i la seva zona comercial i d'oficines-- i la platja de la Barceloneta, una nova realitat que no agrada als usuaris sense banyador. "Vinc aquí perquè tothom sap que aquesta és una platja nudista freqüentada per gais i ningú et mira malament ni et molesta. Si això s'omple de turistes, aniré a la Mar Bella, encara que em quedi més lluny", explica Felipe Bugallo, un visitant freqüent de la sorra de Sant Sebastià.
L'obertura de la Barceloneta als terrenys del port també eliminarà els últims racons de la platja de Sant Sebastià utilitzada per alguns gais per a trobades sexuals ràpides. "Ja era hora. És una vergonya que els veïns hàgim d'aguantar aquesta mena d'espectacles en plena platja", denuncia Àngels Simarro, presidenta de l'associació de veïns de la Barceloneta.


Llegir article

1 comentari:

Anònim ha dit...

Otra plaza dura. Gracias ayuntamiento, nos encanta el hormigon! mas, por favor! Naturalmente la ley de costas es para todos excepto para ricos, entonces te inventan excepciones adhoc para que te construyas hotelitos con forma de vela, aunque eso suponga joder a ciudadanos de toda la vida que habian usado esa zona y acabar con toda una tradicion nudista de décadas. No importa, pues el ayuntamiento, como todo el mundo sabe, gobierna para los ciudadanos, y no para los ricos! Como ya nos demostraron con el forum de les cultures -os acordais?- y con diagonal mar, ahora siguen invitando a surfistas y nudistas a un sitio mejor. Y esto para los vecinos de la Barceloneta: la delincuencia se seguira permitiendo hasta que os vayais todos y os puedan sustitutir por turistas ricos.