dijous, 17 de gener del 2008

CONVOCATÒRIA de l’ASSEMBLEA d’AFECTATS del SERVEI PORTA a PORTA


Data DISSABTE 19 de GENER a les 5 de la tarda

LLOC: CENTRE CÍVIC BARCELONETA, c/ Conrería, 5

Convoquem a tots els usuaris i usuàries del servei Porta a Porta, llurs familiars, amics i ciutadans en general solidaris amb el nostre col·lectiu.

Hem de prendre decisions importants donat el risc de que aquest servei, tan necessari per a molta gent, quedi restringit a un nombre mínim de persones i a llarg plaç desaparegui.

Es donarà tota la informació sobre com està el tema després de les dues darreres concentracions de l’estiu passat i de les reunions mantingudes amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat; es faran i recolliran les propostes d’actuacions que el col·lectiu decideixi de fer.

Volem que tothom digui el que pensa i que l’Ajuntament escolti de les postres veus quines són les nostres reivindicacions, per a la qual cosa hem convidat a asistir-hi a Jordi Hereu, Alcalde de Barcelona. També hem convidat els grups municipals de la oposició: CiU, PP i ERC, ja que des que els vam plantejar el problema ens han donat el seu suport en més d’una ocasió.

Si per qualsevol cosa no pots venir a l’Assemblea i vols fer-nos arribar les teves propostes, ho pots fer al fòrum de la WEB

Plataforma en defensa del servei porta a porta


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Indignant que un servei tant important -donades la tipologia de les nostres cases i la gent gran que compra al mercat- estigui en risc de desaparèixer o romandre en mínims serveis. I tot això per la fórmula bàsica del capitalisme: estalvia recursos i obtindràs més calers. Que no se n'adonen de la importància que té aquest treball per la gent que està allà?

Anònim ha dit...

quina entitat fa aquest acte?
si algu ho sap si us plau demanem informacio, soc una afectada

Anònim ha dit...

lo organiza la Plataforma en defensa del servei porta a porta

Anònim ha dit...

no m´enteneu el sevei porta a porta no es el servei qu dona la TEB (TAller Escola Barceloneta)al Mercat, es el transport dels disminuïts, pero ja se qui son (TEB, AAVV Barceloneta, Departament Municipal dels Disminuïts),pero de totes formes gracies per le vostre informació ?????????