dimarts, 10 de maig del 2011

Reunió de coordinació territorial contra les retallades

en les últimes setmanes hi han hagut diferents protestes contra les retallades a sanitat, i sembla ser que ensenyament començarà a denunciar les retallades en el seu sector.
En el nostre barri, els treballadors i treballadores de l'Hospital del Mar s'han mobilitzat en diferents ocassions, i en algunes d'elles, ens hem sumat veïns del barri que veiem en aquestes retallades una acció que pot afectar greument a la Sanitat Pública i al nostre dret a la Salut.
El passat dimecres, mestres, mares i PAS d'algunes escoles també van
sortir al carrer en senyal de protesta.

Per un altra banda, a la Barceloneta fa anys que reclamem la construcció del CEIP Mediterrània, actualment, com sabeu, amb projecte, però encara en barracons.

Considerem que és important unir esforços, en la mesura del possible, i sobre tot, coordinar-nos per sumar forces.

Per tot això, us convidem el avui dimarts a les 17 als barracons del CEIP Mediterrània (c/Andrea Dòria) per trobar-nos veïns, personal sanitari, mestres, personals administratiu d'escoles, centres d'atenció primària, hospital i entitats; per tal de poder ajustar un clanedari i una coordinació territorial de cara a les properes setmanes que es presenten molt actives.

Per un altra banda, ens agradaria que d'aquí pugués sortir la possibilitat de muntar una taula informativa de cara al mes de juny sobre com ens afecten les retallades, i en quina situació es troben al barri i a la ciutat la sanitat i  l'ensenyament públics.



Notícia a BTV de la manifestació ahir de sanitat contra les retallades