dissabte, 13 de novembre del 2010

[Ca-la-Mar] Ds13-N Barceloneta: A l'abordatge


Amics, amigues, veïns, veïnes,

Esteu totes convidades aquest dissabte 13 de novembre a celebrar la presentació de casa nostra a la Barceloneta. Una estona per trobar-nos al carrer al voltant de paelles, música, paraules, trasteig d'ordinadors i molt de caliu... Una ocasió per compartir l'alegria de viure en aquest barri.

Us esperem!

[El vaixell pirata és al Passeig Joan de Borbó, 44-45, Metro L4 Barceloneta]


***

Menú a Ca la Mar 13/XI/2010

12.30h ::: Vermut (i anem posant la paella al foc)

14.00h ::: A les paelles!

15.00h ::: Taller d'informàtica per a activistes prudents: aprèn a xifrar els teus emails (regal fraternal del Hacklab de la Rimaia)

15.30h ::: L'Hora del Conte

16.00h ::: Jam Session

17.00h ::: Musiqueta: Dj Naitsab i Dj Crema Suprema

::: Primícia! Notícies del camp de batalla francès del nostre enviat especial

::: En paral·lel: tirades de cartes del Tarot del Present-per-Venir de Barcelona

... i a les 18h anem tirant cap a la manifestació de l'Assemblea de Barcelona

... i tot seguit cap a Can Vies a la kafeta per l'autogestió de la Universitat Lliure la Rimaia


***

Ca-la-Mar: Tendresa i Combat

Tornem a ser aquí. Perquè mai no hem marxat. Som la gent, la gent del comú. Som part dela gent, del comú que és la Barceloneta. Som poble, part d'aquesta Barceloneta popular. I la Barceloneta serà popular o no serà.

Hem okupat aquest edifici com en podríem haver okupat un altre. Hem okupat però podríem ser fill(e)s d'una renda antiga en perill de desnonament. I de fet ho som. Perquè som fill(e)s de la precarietat, del desnonament, de les retallades, del desmantellament d'un món que no permetrem que desaparegui.

Nosaltres som l'òstia, som miles, som les obreres, la gent, els pescadors, el comú, les petites botigues, el carrer, les teixidores de xarxa. Les veïnes i els veïns, senzillament.

Som aquí per continuar teixint xarxa. Som un nus de la xarxa que s'estén per la ciutat. Som un nus de la xarxa de la Barceloneta. La Barceloneta que no abaixa el cap, que sempre s'aixeca, que resisteix, que construeix i reprodueix la seva pròpia vida. La vida que vol i com vol. Somla Barceloneta que s'organitza, la Barceloneta que es rebel·la!

NO som hotels, ni apartaments turístics, ni xifres de benefici. El nostre benefici no es quantifica, perquè no és quantificable. El nostre benefici és el malefici dels qui només busquen benefici.

Som com un vaixell pirata que s'ancora per afegir un gra de sorra a aquest malefici que és el benefici del comú, per compartir-lo, per sumar a la Barceloneta popular, la que s'autoorganitzava en cooperatives i ara les vol recuperar, la que no vol ascensors que fan fora veïnes, la que atura els projectes que NO són de la gent.

Perquè el barri se l'ha de defensar!

Vine a celebrar-ho amb nosaltres.